2013. augusztus 10., szombat

CRAZY BILL

Egy kicsit vagy inkább milliószorosan túl van már lihegve a zombi téma játékokban, de igazából erről a rossz játékok tehetnek. Ha valami jó, akkor mindegy, hogy zombis vagy sem, könnyen elrabolja az időmet. Tegnap és ma ezt leginkább a Crazy Bill: Zombie Stars Hotel tette meg, ami nem kis mértékben volt köszönhető a pixelgrafikának, a valós sztároknak és az egyszerű játékmenetnek. (Endless runner vagy inkább lépcsőmászó, ugrással, lövéssel, csapdákkal és fegyverekkel.)
Mindehhez társul még egyfajta Tarantino/Rodriguez hangulat is a Ponyvaregény zenének / 4 szoba szállodás karakternek köszönhetően. Bár nem olyan jó játék, mint a Punch Quest, teljesen ingyen van és már hülyére játszottam. :)
Back to the Graveyard
Zombi Marty McFly mellett hidegre tettem már az élőhalott Einsteint, a Blues Brotherst, Marilyn Monroe-t, és magát E.T.-t is, legyen ez bármennyire is fura. A 40. emeleten viszont odacsapott a paywall és nem enged tovább, csak ha kifizetem a játék árát: 0.89€-t. Ki fogom. Mihelyst feljutok még egyszer a 40-ikre. Illetve akkor, ha eldöntöttem, hogy ezt telefonon vagy iPaden szeretném-e inkább megtenni. Mert úgy néz ki, az ilyen in-app megnyitás nem tükröződik át a másik készülékre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése