2012. december 28., péntek

MISFITS 4.

Úgy látszik mégis van kiút. Az eredeti szereplőgárda teljes kivágása és a helyenként gyötrelmes 3. évad után is tud jó lenni a Misfits. Rudy végre kilépett a Nathan-pótlék árnyékból, s bár eléggé elmentek a képességektől az egyszerűbb kapcsolat bemutatás és a vicces-trágár-gusztustalan irányba, kifejezetten jó volt az új évad. Valójában Rudy volt az egyetlen, akinek ért valamit a képessége a történetek szempontjából. Jess, Finn, Curtis és Abbey gyakorlatilag nem is volt használva ilyen szempontból.
Nem egy feledhetetlen jelenet volt ebben is, például a lenti képen látható jelenet. Várom az ötödiket.

2 megjegyzés:

  1. Egészében persze jobb a hármasnál (annál kábé bármi jobb 1-2 pillanatot, meg a zombis-mazsorettes részt leszámítva), de a klasszikus két évadtól messze van. Az mondjuk jó irány, hogy új karaktereket kerestek (nem csak színész cseréről van szó, hanem új szereplőtípus: például az apró, lúzer srác bevezetéséről). Valóban, Rudy végre elszakadt Nathan-től, de ez talán már az előző évad utolsó részeiben végbement. Az új (legújabb)csajszi nem rossz, de egyelőre korai bármit is mondani róla. Ez az amnéziás-vonal nem ígérkezik túl izgalmasnak, főleg mióta a sorozat már nem annyira jeleskedik a klisék fejtetőre állításában. Számomra a csúcspont a harmadik Rudy és a falon keresztüllátó lány gyilkos-szerelmi románca, és annak betetőzése. Az ütött, de nagyjából ennyi maradt meg az évadból, na és a fekete BMX. Amúgy tegnap néztem meg az Eden Lake-et, jó kis horror, kicsit a másik szemszögből, nekem olyan volt, mintha kevernénk a Péntek 13-at a Legyek Urával. Játszik benne az új probation worker, sajnos eszembe jutott róla a magic word: potato, és az kicsit kizökkentett a horror hangulatból. Amúgy tényleg, a pw ebben az évadban volt a legjobb, szóval nem rossz ez a negyedik, csak kicsit szokni kell.

    Nagyon boldog új évet! Majd egyszer összefuthatnánk, ha hazaérsz.

    VálaszTörlés
  2. A harmadik Rudyt meg vissza lehetne hozni.
    Kidrulhetne, hogy csak regeneralodik.:)

    Jut eszembe a Misfitsrol...
    Itt vagyok kint es a turistak kozt rengeteg az angol es meg egy skot is volt, de....
    A spanyolokat spanyolul jobban megertem, mint a brit angolt.
    Botrany...:))))
    Szerintem sosem fogom mar megszokni es ahogy a filmben, ugy az eletben is van kulonbseg meg anglian belul is a kiejtesekben.
    Az amcsik ehhez kepest nyomtatott nagybetukkel beszelnek.:)

    VálaszTörlés