2015. november 23., hétfő

SPLASH!

A szombati Pixelcon2-n zavaróan nagy volt a tömeg vagy inkább túlzsúfoltak voltak az asztalok. Azonban csak megérte kimeni, mert találtam egy új kedvenc, de nagyon régi játékot, amit eddig nem is ismertem. Valahogy a sors fintora is, hogy kb. az összes lány vetkőztetős játékot szeretem, de nem csak a lányok miatt! A régi arcade vagy PSP-s cuccokban ezek mellé mindig társult valami remek játékmechanika.

A Splash! vagy másik nevén Painted Lady szintén ilyen.


Első ránézésre egyszerűsített Gals Panicnak tűnik, ahol nem "lerajzolgatni" kell a képernyő darabjait, hanem egy ecsettel kell végigmenni rajta bizonyos százalékban, anélkül, hogy hozzáérnénk az ellenfélnek számító buborékokhoz. Nem lehet tehát körbezárni őket a rajzolt vonallal, ellenben lehet lőni és bombákat lerakni, a pályákon pedig áttörhetetlen (esetenként kilőhető?) fal akadályok is szerepelnek. A pályák teljesítése után pedig egy-egy jócsajos, egyre kevesebb ruhát tartalmazó kép az ajándék.



A játékot a Gaelco készítette, ami meglepő módon nem is japán cég, hanem spanyol. Van még egy hasonlónak tűnő játékuk, Glass néven.

1 megjegyzés:

  1. Most mér' nem tuggya kirakni a második pályát? :(

    (le kell szednem emulátorra)

    VálaszTörlés