2016. november 11., péntek

OVERCOOKED

A négy napos hétvége lezárásaként tartottunk egy kisebb játékbulit, ahol a prímet az Overcooked vitte el négy fős coop módjával.
Ennyit már rég üvöltöttünk és ilyesmit még soha, nem tudom, mit gondolhattak a szomszédok, amikor négy 35-40 körüli férfiember sürgeti egymást azzal, hogy szeletelje már a zöldséget, mosogasson már vagy szervírozzon hagymalevest.

A játéknak a lényege az, hogy megtaláljuk az ideális szerepkör felosztást a konyhában: ki készítsen elő alapanyagokat, ki rakosgassa össze őket, ki mosogasson, stb. De ez persze minden pályán más és más kombinációt kíván és mindig kicsit többet kell csinálni, alkalmanként dinamikusan kell igazodni az új helyzetekhez.

Ezeket a pályák kialakítása is szolgáltatni tudja: egy hajó konyhájában balra-jobbra dülöngél a szoba és átrendeződnek az asztalok, futószalagon kell/lehet átadni dolgokat egymásnak, mozgó teherautók platói közt kell közlekedni, stb.

Egy idő után már nagyon nehéz megszerezni a három csillagos értékeléseket, de kiváló játék, ha megvan hozzá a 3-4 játékos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése