2015. március 18., szerda

END OF LINE.


Csak bejelentették, hogy idén ősszel indul a forgatás. Egyelőre csak az biztos, hogy Jospeh Kosinski rendezi (aki a Legacy-t és a tomkrúzos Obliviont csinálta) és Garrett Hedlund (Sam Flynn) visszatér, de remélhetően csak húzzák az agyunkat és minimum Quorrát és Tront magát is visszahozzák. Mondjuk utóbbit nem nagy művészet előkotorni, a maszk és CG ebben sokat segít. Sokan semmire sem tartják ezt a filmet, de számomra szinte pornó. :) Jöhet.

2 megjegyzés:

  1. Tegnap megnéztem végre a Legacy-t, és tök jó volt. :D Meg megnéztem az Interstellart is, ami szerintem egy középszar film. Már készül a film Andy Weir The Martian című könyvéből is, a könyv tetszett, remélem, hogy a film is jó lesz.

    Ma jelenik meg a Pillars of Eternity, amitől nagyon sokat várok.

    VálaszTörlés
  2. Huh, hát én nagyon bevásároltam egy múlt heti usa store-os flash sale-en. plusz végre megrendeltem a Dark Soulst PS3-ra. Sajnos itthon nem sikerült beszerezni olcsón, használtan. Ebayen újonnan meg csak kicsit volt drágább, mint a használt, ezért egy bontatlan mellett döntöttem. Amúgy mostanában szinte csak a Rogue Legacy megy, amit utálok a szintlépés miatt, de nehéz letenni. Megvettem a Helldiverst is, de talán tök feleslegesen. Bár haverokkal jobb lesz majd, mint egyedül, csak vendégem van a héten és nem igazán tudok játszani.

    VálaszTörlés