2013. július 17., szerda

MAMA

A Mama nem egy kiemelkedő horror. Nem is igazán félelmetes vagy ijesztő. Inkább kísértettörténet, ami simán elférne egy két perces Castlevania átvezetőben vagy egy Supernatural fillerben. Nem is volt magas költségvetésű, de ahhoz képest igazán ügyesen voltak megvalósítva a 'banshee' részek. A nő tetszett, 'Jamie Lannister' szerintem egész jó (vagy csak mindig meglepő, amikor a pökhendi Királyölő után érzelmeket látni az arcán), a professzorra meg áldozni kellett volna még negyed órát.


A fő kérdés persze az, hogy akkor most hány szellem is volt összesen a filmben. :)

Az átlagot könnyen megütő, nézhető film. Feltéve, hogy épp nincs jobb.

3 megjegyzés:

  1. Magamtól nem néztem volna meg, társaságban nyomtam le, úgy tűrhető volt. Az effektek és hogy egy csúnya férfi játszotta a bansheet voltak értékelhető momentumai, de összességében felejthető. A felütés nagyon érdekes volt, sok kérdést nem is válaszoltak meg, a főszereplőnő szimpatikus volt, a végén pedig voltak jó effektek, de másodszor pénzért sem nézném meg.

    VálaszTörlés
  2. Az egy ferfi volt? Nem Sima cg?
    És szerinted a kisebbik lány élt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy úgy egyáltalán élt vagy hogy túlélte az egészet? Az biztos, hogy a felütés fantasztikuma ellenére sem hiszem, hogy egy csecsemő meglenne ilyen körülmények között. De egyébként szerintem ő hús-vér személy volt a film logikája szerint. Csak jobban vonzotta őt MAMA, mint a valóság.

      Törlés